De rondmissen stellen zich voor

MAUD DE KOCK EN MEIKE LUIJSTERBURG ZIJN DE RONDEMISSEN TIJDENS HET NK TIJDRIJDEN

Maud de Kock en Meike Luijsterburg zullen tijdens de Nederlandse kampioenschappen tijdrijden, welke op woensdag 19 juni in Steenbergen worden georganiseerd, de rondemissen zijn die de truien en de bloemen gaan uitreiken aan de renners die op het podium rijden. Maud zal dat s’ morgens doen bij de nieuwelingen meisjes, nieuwelingen jongens, junioren vrouwen en junioren heren.  s’Middags is het de beurt aan Meike om de bloemen en truien uit te reiken aan de beloften mannen, elite dames en elite heren. Onderstaand stellen Maud en Meike zich voor.

Maud

 

Voor miss Maud ( Maud de Kock) wordt het zelfs al een beetje routinewerk, hoewel ze ook deze keer weer heeft aangegeven er heel veel zin in te hebben. Maud was eerder onze miss tijdens de dikke banden race in 2022 en ook vorig jaar was ze de miss bij de Grote Prijs Steenbergen op 4 juni en tijdens de jeugdwedstrijden en dikke banden race op 16

september. Maud wordt op 23 juni 14 jaar, zit in de 2 e klas van het Roncalli-lyceum in Bergen op Zoom waar ze, naast de normale lessen, één keer per week 2 uur achter elkaar les krijgt in dansen, zingen en acteren. Uiteraard heeft ze daarvoor gekozen omdat dat haar grote hobby’s zijn. Nog maar enkele dagen geleden heeft Maud op haar school haar medewerking verleend aan de musical “Alice in Wonderland” welke ze samen met andere leerlingen heeft opgevoerd. Om de paar weken zingt ze bij Open Deur Steenbergen samen met een band maar ze heeft zeker ook sportieve hobby’s. Ze gaat regelmatig samen met vriendinnen of familie lekker zwemmen in De Meermin in Steenbergen en 2 keer per week bezoekt ze de sportschool.

Maud heeft er weer heel veel zin in om op woensdag 19 juni ronde miss te zijn in Steenbergen en de prijzen te mogen uitreiken aan de renners die zich op het podium gaan rijden, maar zal zeker ook niet vergeten om de renners aan te moedigen.

Meike

Meike woont net als Maud in Steenbergen, is net 21 jaar geworden en is kapster van beroep. Ze heeft ervoor gekozen om na de basisschool naar het voorbereidend MBO te gaan bij ’t Ravelijn in Steenbergen om vervolgens naar het MBO te gaan in Goes voor haar kappersopleiding. In 2022 heeft ze haar kappersdiploma gehaald, voor die tijd heeft ze al enkele jaren stage gelopen bij de kapsalon van M’s Beauty in Steenbergen waar ze vervolgens is gaan werken. Tot op de dag van vandaag werkt Meike daar met heel veel plezier.

De hobby’s van Meike zijn dansen, ze gaat regelmatig naar de sportschool en ze gaat vooral ook heel graag shoppen en gezellig wat drinken met vrienden en vriendinnen. Maar over ervaring gesproken. Meike heeft 5 jaar als renster meegedaan aan de Kleine Tour in Steenbergen in de ploeg van Formido Steenbergen en is daarna in 2018 miss Kleine Tour geweest. En vervolgens is ze 2 jaar achter elkaar de miss geweest van de ronde van Huybergen, één keer samen met een vriendin en één keer samen met haar zus. Wielrennen vind ze een leuke sport waar ze graag naar kijkt en mede daardoor vind ze het superleuk dat ze in Steenbergen samen met Maud de miss mag zijn tijdens de Nederlandse kampioenschappen tijdrijden in Steenbergen

Zowel miss Maud als miss Meike hebben, speciaal voor deze gelegenheid, mooie nieuwe kleren mogen uitzoeken bij Oerlemans Mode in Steenbergen, welk bedrijf al vele jaren de sponsor is van de kleding van onze missen. Kapsalon M’s Beauty uit Steenbergen heeft er weer voor gezorgd dat zowel Maud als Meike een miss-waardig kapsel hebben gekregen. Natuurlijk bedanken we daarvoor beide Steenbergse bedrijven heel hartelijk.

Zowel miss Maud als miss Meike wensen we 19 juni een super leuke dag toe. Hopelijk laat ook de zon ons niet in de steek zodat de renners die op het podium komen te staan bij deze Nederlandse kampioenschappen tijdrijden echt kunnen stralen.

Overige nieuwsberichten