NK Tijdrijden Steenbergen

Voor vrijwilligers

Informatie

Stichting Wielercriterium Steenbergen bestaat uit een groep enthousiastelingen met passie voor de wielersport, dit laatst van groot tot klein en van professional tot recreant. Alles in dienst van promotie van de wielersport in de gemeente Steenbergen.  Om onze evenementen te kunnen organiseren zijn we afhankelijk van vrijwilligers,. Voor het NK tijdrijden zijn er circa 200 vrijwilligers actief, dit in tal van functies, aanmelden hiervoor kan nog steeds want iedere hulp is welkom. Op deze pagina is de meest actuele informatie voor de vrijwilligers te vinden.

Informatieavond vrijwilligers

Op woensdag 29 mei heeft in het Cromwiel in Steenbergen de informatieavond voor de vrijwilligers plaats gevonden, allen die zich hebben aangemeld als vrijwilligers hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Op deze avond is de laatste stand van zaken rondom het evenement gedeeld, verteld wat men op de wedstrijddag (en in aanloop) kan verwachten en wat wij van de vrijwilligers verwachten. Zie onderstaand de presentatie van deze avond.

                         

 

Parcours (bezetting)

Door op onderstaande afbeelding te klikken komt u in een digitale omgeving waarin het parcours zichtbaar is met daarin de cruciale kruisingen, oversteekplaatsen, start, finish en overige afzettingen.

Sponsoren

Hoofdsponsoren